tiistai 15. joulukuuta 2015

korjaamo toiminta

eli teen korjaamo toiminnan selvityksen tampereella sijaitsevan Tammer-auton toiminnasta
Toyota ammattioppilaitos
Toyotalla on oma ammattioppilaitos jälleenmyyjäliikkeiden henkilöstön ammattitaidon ylläpitämiseksi ja uuden henkilöstön kouluttamiseksi. Se perustettiin jo vuonna 1977 ja on autoalan ainoa opetushallituksen valvoma yksityinen oppilaitos.
Noin kahden vuoden mittaiseen oppisopimuskoulutukseen voivat osallistua auto- ja korimekaanikot, automaalarit, huoltoneuvojat sekä varaosa- ja automyyjät. Ammattioppilaitoksella on oikeudet ottaa vastaan auto- ja autosähkömekaanikkojen sekä korimekaanikkojen ammattitutkintoja. Tutkinnon läpäisseet saavat ammattikirjan, joka on voimassa kaikissa Euroopan unionin maissa. Kaikkiaan ko. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaneita osaajia on verkostossa noin 340.
Toyota Ammattioppilaitos järjestää kerran vuodessa mekaanikkojen, korimekaanikkojen, automaalareiden, varaosamyyjien ja huoltoneuvojien pätevyystestin. Parhaiten kokeissa menestyneet pääsevät kilpailemaan taidoillaan kansallisista kilpailuista aina Euroopan mestaruustasolle asti.

tamperella on toyotan merkikorjaammo nimeltä tammer-auto, joka on Täyden palvelun autotalossa toimivat auto- ja varaosamyynti, huolto- ja korikorjaamo, maalaamo sekä autonvuokrausosasto. Pikahuollossa voi teettää nopeasti ja ammattitaidolla mm. pakoputkien, iskunvaimentimien ja jarruosien vaihtotöitä.

toyotan maahantuoja on Toyota Auto Finland
toyotalla on käytässä 5s:ssän. 5S on Japanissa kehitetty työpaikkojen organisointiin ja työmenetelmien standardointiin keskittyvä menetelmä, jonka tavoitteena on kasvattaa työn tuottavuutta. Tähän pyritään välttämällä kaikenlaista hukkaamista ja tuhlaamista, poistamalla ei-arvoa tuottavaa toimintaa, sekä parantamalla laatua ja turvallisuutta, sekä luomalla visuaalisesti miellyttävä ja tehokas työpaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti